• Postet av oyvind
  • Den 30 mai, 2017

  • Lagret under Nyheter

  • Ingen kommentarer

“Lads & Lasses”- konserten i Asker Kulturhus ble en vinner

Med Kulturhusets teknikere på lyd og lys, og Multisalen innredet med småbord lå alt tilrette for en god konsertstemning med irsk musikk. Det manglet bare ølserveringen som vi hadde bedt om i foaje-baren,- men det fikk de altså ikke til.

Det ble riktig bra likevel, og Dag (Hoftun Knutsen) hadde gjort en grundig jobb med bilder og allsangtekster som vistes over hodet på oss på scenen. Programmet var variert og vekslet mellom fengende instrumentaler (jigs og reels), vakre ballader og røff pub-sang. Halvannen time i ett strekk,- med ekstranummere.

Og publikum var fornøyd og kom etter konserten med utsagn som: “Beste konserten dere har hatt noengang”- “Takk for en fabelaktig konsert,- jeg kunne hørt på dere i timevis”- “Dere er jo bare SÅ proffe”, -

Vi fikk gjort opptak fra konserten,- og lydspor legges ut under fanen “Medie-filer”. Det blir absolutt best lydkvalitet ved å bruke ørepropper/-klokker. Toril S. Tørmoen var på plass i salen og tok noen bilder som legges inn nedenfor.

"Lads & Lasses" i farta

Øyvind med munnharpaPer-Arne holder kompet igang

Skriv en kommentar...