• Postet av oyvind
  • Den 24 februar, 2017

  • Lagret under Nyheter

  • Ingen kommentarer

Tenkepause for Fyrlykta

INGEN VÅRSESONG FOR FYRLYKTA PÅ «VENSKABEN»
De av dere som var på konserten med Louis Jacoby 29 november,-fikk med dere meldingen om at vi tar en «tenkepause» mht konsertseriene på «Venskaben». Vi har gjennom det siste året opplevd at de fleste konserten har vært dårlig besøkt, til tross for artister av høy kvalitet. En ting er at økonomien blir dårlig og at vi som arrangører legger ned mye arbeid til liten nytte. Vi synes likevel det er mest pinlig overfor de gode artister som har reist en halv dagsreise for å komme til oss, når det bare er ca 30 personer i salen. Vi er også litt oppgitt over mangel på interesse/PR og dekning av våre konserter fra vår lokale hovedavis «Budstikka»,- men vi er kanskje ikke av dem som skriker høyest eller har de største kjendisnavn på plakaten.
I alle fall;- mens vi tenker oss om vil vi fortsette å kjøre en del FYRLYKTA-konserter på litt «ad-hoc» basis rundt om i distriktet.
Dere kan merke dere datoen 12 mars, da skal vi har vår årlige «Erik Bye»-hyllest i Oslofjordmuseet i Vollen, som bl.a «Asker Mannskor» med på. Videre har vi bestilt «Venskaben» for en konsert under Asker Kulturfestival 23 mai. Vi annonserer de enkelte arrangementene etterhvert som de nærmer seg.

Skriv en kommentar...