• Postet av oyvind
  • Den 7 februar, 2017

  • Lagret under Nyheter

  • Ingen kommentarer

161101 Klassisk aften - til støtte for TV-aksjonen/Røde kors

Det inviteres til en ikke altfor tragisk aften når Liv Stenersen (sopran) og Svetlana Budarina (klaver) drar i gang med arier ispedd munter passiar og kommentarer. Musikerkollegaer fra ymse grupperinger dukker opp og lager en kveld med stor musikalsk spennvidde innen den klassiske sjanger. Det kan forventes en morsom arie –og kammermusikkaften!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

plakat-161101-klassiskTil tross for et stjernelag av lokale musikere  vokalt- og instrumentalt, -herunder også ungdom med priser fra nasjonale og internasjonale musikk-konkurranser,- og til tross for at inntektene gikk til TV-alsjonen, ville ikke Budstikka gi noen forhåndsomtale av konserten vår. Ikke ofte at vi ber om slikt,- men det gjorde vi altså denne gang,- forgjeves.

Salen var under halvfull, men konserten var det ingenting å si på. Her vi fikk vi smakebiter av Thrane ( den første norske operaoppsetning), Puccini, Händel, Leo Delibes, Ravel, Schuman, Verdi, Strauss, Lehar og Mozart. Og ikke å forglemme allsidige Per “Pelle” Vollestad som bl.a ga til beste en gnistrende og dyster versjon av “Fanitullen”.

Kveldens artister: artister-klassisk-aften

Legger ved musikk-kutt nedenfor, med Per “Pelle” Vollestad og Liv Stenersen i duett.

Bei Männern, welche liebe fühlen

oscars-arie


Skriv en kommentar...