• Postet av oyvind
  • Den 2 februar, 2017

  • Lagret under Nyheter

  • Ingen kommentarer

160920 “Doggerland” med Nordsjømusikk

doggerland-home-small

Med Nordsjøen som felles klangbunn, og med solid rotfeste i britisk og nordisk folkemusikktradisjon, tar trioen «Doggerland» for seg av dette musikalske arvegods. Og uavhengig av om de spiller pols, reels, ballader eller shanties fremføres musikken med innlevelse , autoritet og virtuositet. Richard Burgess kraftfulle sang og concertina, Jenny Gustafssons karismatiske felespill og Anders Ådins rytmiske dreielire og delikate gitarspill skaper ett unikt og spennende sound

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Vi hadde en kjempekonsert med en sanger og musikere blandt det beste i trad-sjangeren. Men dessverre et sørgerlig lite publikum som fikk med seg dette. “Doggerland”, med Richard Burgess, Jenny Gustafsson og Anders Ådin hadde fortjent bedre, men lot seg ikke merke av det, og spilte sine sanger og melodier med varme, intensitet og virtousitet. TAKK.
Legger ved en av sangene fra gårsdagens konsert med “Doggerland”:. Denne hvalfangervisa ble en kjempehit med Judy Collins i 1970,- men jeg synes “Doggerland” gjør den bedre.

\”Farewell to Tarwathie\”Skriv en kommentar...