• Postet av oyvind
  • Den 2 februar, 2017

  • Lagret under Nyheter

  • Ingen kommentarer

160830 Øyvind Sund & Gry Sveen

sundsveen

Kulturarbeiderne Gry & Øyvind har en lang og vidtfavnende karriere.

Gry Sveen som billedkunstner, teatermenneske, visedikter/lyriker og kulturredaktør. Øyvind Sund var den første Prøysenpris-vinner ( 1974), og er ellers kjent i Norge/Norden som grafiker, dikter, komponist, gitarist og sanger. Mange CD’er , turneer og priser er det blitt på disse allsidige og originale kunstnerne. Hos oss vil de fremføre egne sanger og poesi, bl.a fra Øyvinds kommende visebok : «Skrellemanns viser».

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

En flott og intim konsert av et kunstnerpar som sjelden står på scenen sammen. Bare så sørgelig dårlig besøkt, og litt flaut for oss arrangører når disse flotte artistene tar turen hit helt fra Vinstra.

Skriv en kommentar...